Foredrag

Jeg holder ofte foredrag når jeg står på forskellige Helse messer og tager også ud og holder foredrag samt Klarsyn, så hvis det har interesse, kan du ringe og bestille.
 
Foredrag:
 " Mit arbejde som healer og min indgang til den spirituelle verden."
Foredraget handler om hvordan jeg behandler og sætter mennesker i balance, ved rensning af Chakra, retter auraen op og healer det psykiske i krop og sind.
Udviklingen af mine spirituelle evner, klarsyn, kanalisering og medie samt oplevelser og brugen af det i mit healings arbejde. Hvordan kan healing påvirke os til at være åben for det positive i livet . Jeg fortæller om mine 3 åndeligelæger, som hjælper mig med de æteriske indgreb (Åndelige operationer) og hvordan jeg udfører dem. Jeg har kontakt til afdøde, som kan hjælpe folk til at komme videre i deres liv fx ved sorg.
 
 " Gå hjerte vejen til din spiritualitet"
Foredraget handler om hjertet er central i vores krop og er en stor del i vores liv og kærlighed. Du kan dele hjertet op i 4 kamre og vi kan fylde dem op med kærlighed, sorg, frygt og angst. Vi kan også slippe det hele og fylde hjertet med kærlighed til sig selv og andre, hvis vi kan rumme det i vores liv og hjerte.
 
Klarsyn:
"Mediums rolle"
Jeg tager også ud og giver Klarsyn, hvor jeg får kontakt til de afdøde sjæle, som nu er i den Astrale eller Åndelig verden. De tilstedeværende personer, kan få en hilsen fra deres nære de har mistet, som kan være til stor trøst og give indre ro og afklaring.
Nancy Fensman | Bøgevej 44, 6600 Vejen  | Tlf.: 51326430 | nancyfensman@hotmail.com